Sähköinen taloushallinto

Ascendasin käytössä on Finago Procountor -ohjelmistoperhe, joka tarjoaa markkinoiden parhaat ratkaisut moderniin yhteistyöhön tilitoimiston ja asiakkaan välillä.

Finago Solo ja Ascendas ovat pienyrittäjän parhaat kaverit

Finago Solo on mikro- ja pienyrittäjille tarkoitettu ohjelmisto yhteiskäyttöön kirjanpitäjän kanssa. Se perustuu yksinkertaisesti siihen, että molemmilla on pääsy samaan järjestelmäympäristöön, jossa yrittäjä voi hoitaa sekä myynti- että ostolaskujen käsittelyn sekä pankkitilin seurannan. Kaikki tämä hoituu avustetusti ja tuottaa automaattisesti ison osan kirjanpitomateriaalista valmiiksi tiliöitynä ja sähköisesti arkistoituna.

Solon kustannus on erittäin edullinen – vain 29 e/kk (+ 0,49 / lähetetty tai vastaanotettu verkkolasku) ja Ascendasin kirjanpitopalvelu tilinpäätöksineen ja veroilmoituksiin edullisimmillaan vain 35 e/kk! Tarvittaessa Solo laajenee pienestä lisämaksusta myös palkanlaskennan tarpeisiin tulorekisteri-integraatioineen.

Ota yhteyttä ja sähköistä taloushallintosi jo tänään!

Procountor Taloushallinnosta löytyy tehoa tarpeesi mukaan

Procountor Taloushallinto on monipuolinen moderni taloushallinnon ohjelmisto isommille toimijoille. Se tarjoaa täydellisen työvälineen pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon tarpeisiin. Procountor Taloushallinnosta löydät mm. ostolaskujen kierrätyksen, palkanlaskennan, matka- ja kululaskut, joukkolaskut sekä mahdollisuuden raportoida tulot ja menot kustannuspaikoittain.

Procountor Taloushallinto -paketit mukautuvat tarpeisiisi ja lähtevät liikkeelle vain 19 euron kuukausihinnasta. Toimintasi laajuuteen perustuva Ascendasin pakettihinnoittelu tarjoaa ennustettavaa taloudenpitoa pienellä kustannuksella!

Ota yhteyttä ja sähköistä taloushallintosi jo tänään!

Sivun kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %