Taloushallintoon liittyvien tehtävien ulkoistaminen on fiksu vaihtoehto myös yhdistyksille. Olipa yhdistyksesi suuri tai pieni, kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä on aina oma työnsä ja useimmiten vaatii asiaan sitoutuneen ja asiantuntevan vapaaehtoisen etsimisen. Ascendasin avulla nämä työt hoituvat ilman huolia ja erittäin kohtuullisella kustannuksella juuri niin laajoina kuin yhdistys tarvitsee.

Pelkän kirjanpidon ja tilinpäätöksen sekä niihin liittyvien ilmoitusten lisäksi yhdistykselläsi on nyt edullinen mahdollisuus ulkoistaa myös maksuliikenne ja saatavien hallinta täysin. Mikäli yhdistykselläsi on säännöllisesti tai satunnaisesti työntekijöitä, myös palkanlaskennan ulkoistaminen kannattaa, jolloin huolesi paperitöiden hoitamisesta ja tarvittavien säännösten hallinnasta voidaan unohtaa.

Vaikka yhdistys haluaisi hoitaa juoksevan kirjanpitonsa ja maksuliikenteensä itse, yhdistyksellä on yhdistyslain mukaan oltava joko tilintarkastaja ja/tai toiminnantarkastaja. Yhdistys voi valita tilintarkastajan sijaan toiminnantarkastajan, jos enintään yksi seuraavista ehdoista täyttyy :
– taseen loppusumma on yli 100 000 euroa
– liikevaihto tai vastaava tuotto on yli 200 000 euroa
– palveluksessa on keskimäärin enemmän kuin kolme henkilöä

Ascendas tekee mielellään yhdistyksenne toiminnantarkastuksen ammattitaidolla, luotettavasti ja luottamuksellisesti.

Pienille yhdistyksille Ascendas tarjoaa edullista vuosihintaista kampanjapakettia. Tutustu siis tarkemmin hinnastoomme ja ota yhteyttä vielä tänään!