Yrityksille

Pk-yrityksissä kirjanpitoon ja tositteiden käsittelyyn käytettävä aika on yleensä pois varsinaisen yritystoiminnan ytimestä. Teemme nämä työt puolestasi edullisesti ja ammattitaidolla, jolloin Sinulle jää enemmän aikaa keskittyä siihen miksi yrityksesi on varsinaisesti olemassa. Lisäksi ammattilaisen käsissä kirjanpito ja niihin liittyvä paperityö sujuvat rutiinilla nopeasti ja oikein. Halutessasi yrityksesi käytettävissä on tilitoimistopalvelut juuri sillä laajudella kuin haluat.

Olemme olemassa erityisesti mikro- ja pienyrityksiä varten. Monissa tilitoimistoissa lähinnä yrittäjän itsensä työllistäviin yrityksiin ei aina voida kohdistaa sitä huomiota, jonka yrityksesi ansaitsee. Meillä pieni on kaunista, tavoitteena sinun kasvusi ja yrityksesi on ykkönen.

Yritystoimintasi kasvaessa ja kehittyessä voit myös pyytää konsultointiapua aina yrityksen alkumetrien liiketoimintasuunnitelmassa auttamisesta jo kehittyneemmän yrityksen kustannuslaskentaan ja hinnoittelun hienosäätämiseen. Tarvittaessa saat sertifioitua apua myös palvelu- tai tuotantoprosessiesi kehittämiseen aina hienosäätämisestä täyteen uudelleensuunnitteluun.

Tarjoamme kaikki palvelumme kilpailukykyisin hinnoin ja aina asiakaslähtöisesti. Nyt on oikea hetki keskittyä ydinosaamiseesi ja ulkoistaa paperinpyöritys – ota siis yhteyttä vielä tänään!