Pk-yrityksissä kirjanpitoon ja tositteiden käsittelyyn käytettävä aika on yleensä pois varsinaisen yritystoiminnan ytimestä. Moderneilla taloushallinnon ratkaisuilla tämä aika voidaan painaa varttiin kuukaudessa. Samalla tarjoamme tueksenne ammattitaitoisen kirjanpitäjän varmistamaan, että kirjanpito syntyy oikein ja tarvittavat ilmoitukset tulevat tehdyksi oikein ja ajallaan. Käytössämme on sooloyrittäjän tarpeisiin kehitetty Procountor Solo sekä jo kasvamaan ehtineen yrityksen laajempiin taloushallintotarpeisiin vastaava Procountor Taloushallinto – molemmat jatkuvasti kehittyviä erittäin suosittuja ratkaisuja!

Ymmärrämme myös, että nykypäivän taloushallintomalleissa korostuu yrittäjien tarve neuvonnalle ja tuelle talouden kysymyksissä. Siksi meillä kirjanpitoneuvonta kuuluu kiinteään kuukausihintaan, joten voit aidosti keskittyä rauhallisin mielin omaan ydintoimintaasi.

Olemme olemassa erityisesti mikro- ja pienyrityksiä varten. Monissa tilitoimistoissa lähinnä yrittäjän itsensä työllistäviin yrityksiin ei aina voida kohdistaa sitä huomiota, jonka yrityksesi ansaitsee. Meillä pieni on kaunista, tavoitteena sinun kasvusi ja yrityksesi on ykkönen.

Yritystoimintasi kasvaessa ja kehittyessä voit myös pyytää konsultointiapua aina yrityksen alkumetrien liiketoimintasuunnitelmassa auttamisesta jo kehittyneemmän yrityksen kustannuslaskentaan ja hinnoittelun hienosäätämiseen. Tarvittaessa saat sertifioitua apua myös palvelu- tai tuotantoprosessiesi kehittämiseen aina hienosäätämisestä täyteen uudelleensuunnitteluun.

Tarjoamme kaikki palvelumme kilpailukykyisin hinnoin ja aina asiakaslähtöisesti. Nyt on oikea hetki keskittyä ydinosaamiseesi ja ulkoistaa paperinpyöritys – ota siis yhteyttä vielä tänään!