Olemme tarjonneet erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattuja tilitoimisto- ja konsultointipalveluita jo vuodesta 2014. Palvelumme ja hinnoittelumme on suunnilteltu etenkin aloittavien tai vasta alkutaipaleellaan olevien yritysten tarpeisiin sopivaksi. Asiakkaana voitkin olla varma, että yrityksesi tarpeet huomioidaan koosta riippumatta. Olemme erinomainen ja edullinen vaihtoehto myös yhdistysten taloushallinnon käyttöön. Tutustu palveluihin ja hinnastoon!

Kauttamme saat käyttöösi modernin Procountor Taloushallinto tai Procountor Solo -ohjelmiston toimintasi laajuuden mukaan. Solo on yksinyrittäjän äärimmäisen näppärä ja helppo ratkaisu, kun taas Taloushallinto tarjoaa laajempaan toimintaan tarvittavia toiminnallisuuksia.

Keskeisimpänä toiminta-ajatuksenamme on antaa asiakasyrityksille ja -yhteisöille mahdollisuus kasvaa. Tämä mahdollistuu, kun asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja jättää taloushallinnon perustyöt ammattilaisen huoleksi kohtuullisin kustannuksin. Menestyksemme onkin puhtaasti kiinni asiakasyritysten menestyksestä ja teemme kaikkemme tukeaksemme Sinua siinä.

Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereen Hervannassa, monipuolisten ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tositteita voi toimittaa myös perinteisellä postilla, sähköpostilla tai pilvipalveluiden välityksellä.

Valtteinamme ovat:

– Asiakaslähtöisyys

– Asiantuntijuus

– Aktiivinen tuki