Miksi Ascendas?

Olemme erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu tilitoimisto- ja konsultointipalveluita tarjoava yritys. Palvelu ja hinnoittelu on suunnilteltu etenkin aloittavien tai vasta alkutaipaleellaan olevien yritysten tarpeisiin sopivaksi. Asiakkaana voitkin olla varma, että yrityksesi tarpeet huomioidaan koosta riippumatta. Olemme erinomainen ja edullinen vaihtoehto myös yhdistysten taloushallinnon käyttöön. Tutustu palveluihin ja hinnastoon!

Keskeisimpänä toiminta-ajatuksenamme on antaa asiakasyrityksille ja -yhteisöille mahdollisuus kasvaa. Tämä mahdollistuu, kun asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja jättää taloushallinnon perustyöt ammattilaisen huoleksi ilman, että asiakkaamme talous tästä suuremmin kärsii. Menestyksemme onkin puhtaasti kiinni asiakasyritysten menestyksestä. Tästä juontaa myös yrityksen nimi: Ascendas tarkoittaa vapaasti suomennetuna ”jotta sinä voisit nousta”.

Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereen Vuoreksessa, monipuolisten ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tositteita voi toimittaa myös perinteisellä postilla ja sähköpostilla.

Valtteinamme ovat:

– Asiakaslähtöisyys

– Asiantuntijuus

– Edullisuus